Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του σταθμού των τρένων στη Λάρισα. Κάτω από τις ράγες τρένου βρέθηκε ένας αποκεφαλισμένος άνδρας. 

Το άψυχο κορμί του βρίσκονταν στην 3η γραμμή –που χρησιμοποιείται κυρίως για τα τρένα που πηγαινοέρχονται στο Βόλο- ενώ σε κοντινή απόσταση, βρέθηκε το κεφάλι του που, προφανώς, είχε αποκοπεί από τον τροχό του τρένου. Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε πρώτος υπάλληλος της εταιρίας σεκιούριτι που ασχολείται με τη φύλαξη του σταθμού, γύρω στις 10.40 το βράδυ, λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση τρένου για το Βόλο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αστυνομικών πηγών, το θύμα- που μάλλον είναι αλλοδαπός- ήταν κρυμμένο κάτω από το τρένο και μόλις αυτό ξεκίνησε για τον προορισμό του, έπεσε πάνω στις ράγες, με αποτέλεσμα τον αποκεφαλισμό του. Ηταν σαν μια καλά μελετημένη άσκηση αυτοκτονίας, έλεγε χθες έμπειρο στέλεχος της ΕΛΑΣ, χωρίς πάντως να αποκλείει κάθε άλλη εκδοχή για το τραγικό περιστατικό...

Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ, την ΕΛΑΣ και τον ΟΣΕ, ενώ επί τόπου έσπευσαν ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας, στελέχη του ΟΣΕ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει το πτώμα. Μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα πάντως, ο χώρος είχε αποκλειστεί και οι υπεύθυνοι περίμεναν ιατροδικαστή.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα του θύματος, τα κίνητρά του ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να ρίξει φως στο περιστατικό- μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες- δεν έγιναν γνωστές.