Από... πληροφοριοδότη, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, οι αρχές έφτασαν κοντά στους εμπλεκόμενους του... καρτέλ της ηρωίνης στη Φιλοθέη. Το άτομο που «έδωσε» στις αρχές πληροφορίες για τη βίλα στη Φιλοθέη και στην αποθήκη στο Κορωπί βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, όπως προβλέπει η διαδικασία.

O... πληροφοριοδότης γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες για τη δράση του κυκλώματος, ωστόσο, σε επαφή ήρθαν πρώτα μαζί του οι ξένες υπηρησίες.

Οι ελληνικές αρχές ενημερώθηκαν για το ζήτημα από την Αμερικανική DEA και στη συνέχεια, άντρες του Λιμενικού Σώματος ανέλαβαν την υπόθεση σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. Το «βαθύ λαρύγγι» ενημέρωνε για την πορεία των φορτίων από την Τουρκία στην Ελλάδα, ενώ είχε φωτογραφίσει όλα τα πρόσωπα καθώς και τις κρύπτες των ναρκωτικών.

Σε εξέλιξη οι απολογίες- «Άγνοια» δηλώνει η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή

Δύο από τους συνολικά πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια Πειραιά έχουν ολοκληρώσει τις απολογίες τους.

Πρόκειται για τη μητέρα της πρώην συζύγου του 40χρονου εφοπλιστή και την οικιακή βοηθό. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο δήλωσαν άγνοια για την ηρωίνη που βρέθηκε στην οικία στη Φιλοθέη.

Αυτήν την ώρα απολογούνται η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή και ο φίλος της.

Τελευταίος θα απολογηθεί ο εφοπλιστής.