Το δρόμο για την φυλακή πήρε το μεσημέρι της Τρίτης ο Πακιστανός που δολοφόνησε με τον μπαλτά έναν 54χρονο ομοεθνή του, τραυμάτισε σοβαρά έναν 49χρονο Έλληνα αγρότη και επιχείρησε να βιάσει μία 40χρονη το βράδυ του Σαββάτου.

Στην μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ έριξε το… φταίξιμο ο 23χρονος σύμφωνα με τα όσα είπε στην ανακρίτρια για το φονικό αμόκ που τον έπιασε το βράδυ του Σαββάτου.

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν ήξερα τι έκανα», επεσήμανε ο 23χρονος ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι δεν θυμάται να έκανε κάτι κακό στην 40χρονη, σύζυγο του εργοδότη του.

«Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι κακό στην γυναίκα του αφεντικού μου. Θυμάμαι ότι πήγα να την βρω γιατί το αφεντικό μου με έχει απλήρωτο εδώ και καιρό για δουλειά που κάνω στα χωράφια του και πήγα να ρωτήσω που έχει πάει», ανέφερε στην απολογία του ο δράστης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το cretapost.gr ο δράστης μίλησε για την πορεία της φονικής βραδιάς.

«Θυμάμαι ότι πήγα στον συμπατριώτη μου γιατί είχαμε κάποιες οικονομικές διαφορές. Είχαμε μία έντονη λογομαχία, το ένα έφερε το άλλο, και σε κατάσταση αμόκ πήρα έναν μπαλτά που υπήρχε εκεί στο μαγαζί και τον χτύπησα. Όταν αντιλήφθηκα το κακό που είχα κάνει έφυγα αμέσως από το μαγαζί. Πήγα προς την παραλία και είδα εκεί τον 49χρονο. Και με εκείνον είχαμε μικρές οικονομικές διαφορές με τον 49χρονο να με κοροϊδεύει συνεχώς. Πήγα προς τα εκεί και άρχισα να τον χτυπάει», επεσήμανε ο δράστης.

Σύμφωνα πάντα με την απολογία του ο νεαρός αντιλήφθηκε τις πράξεις του και θέλησε να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.

«Δεν ήθελα να κάνω σε κανέναν κακό. Δεν ξέρω τι είχα πάθει. Μόλις συνειδητοποίησα τις πράξεις μου πήγα προς το αστυνομικό τμήμα με μόνο σκοπό να παραδοθώ. Στην πορεία με βλέπει ο αστυνομικός, με το μπαλτά στο χέρι και γεμάτος αίματα. Ήρθε να με αφοπλίσει. Αντιστάθηκε και χτύπησα το περιπολικό με τον μπαλτά. Δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες. Θυμάμαι μόνο ότι μου πέρασε χειροπέδες ο αστυνομικός», κατέληξε στην ομολογία του ο 26χρονος δράστης.