Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από τη δράση και τους σκοπούς του 22χρονου σατανιστή, Αλέξανδρου Παπαγεωργίου, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία 41χρονης άστεγης στη Γλυφάδα, την οποία προσέφερε ως θυσία στον Εωσφόρο!

Ο 22χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και από μικρός -13 ετών- είχε στραφεί προς τον σατανισμό, αν και η οικογενειά του δεν γνώριζε. Πάνω του βρέθηκαν ναρκωτικά και όπως προέκυψε και παλιότερα είχε αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο πατέρας του δράστη τόνισε ότι λυπάται για την άτυχη γυναίκα, υπογραμμίζοντας ότι ο γιος του είναι «ψυχικά βαριά άρρωστος και χρήστης ουσιών».

Ο νεαρός σατανιστής προδώθηκε από το DNA του αφού πριν από τη δολοφονία έκοψε με ένα γυαλί το χέρι του, σχημάτισε έναν ανάποδο Σταυρό και τον αριθμό 666 σε παγκάκι στην πλατεία Βάσως Κατράκη την Κυριακή του Πάσχα και έκανε επίκληση στον Σατανά να του... επιδείξει το θύμα που θα έκανε θυσία στο όνομά του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης σκόπευε να προχωρήσει και σε δεύτερη «ανθρωποθυσία» κατά την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου την 21η Ιουνίου, που αποτελεί ημέρα εορτασμού για τους σατανιστές, όμως ευτυχώς, οι αστυνομικοί πρόλαβαν τη δεύτερη δολοφονία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο προφίλ του στο Facebook δημοσιεύσεις και συνομιλίες με... υπαινιγμούς για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Στην ιστοσελίδα δικτύωσης δεν είχε πολλούς φίλους, ωστόσο είχε συνομιλίες με άτομα που αντάλλασσαν πληροφορίες για τον σατανισμό.

«Θέλω να γίνω σατανιστής. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα τα άτομα» φέρεται να έγραψε στο Facebook, ενώ σε άλλο ποστ φέρεται να έγραψε, «Εγώ έχω κάνει το πρώτο βήμα και έχω ανέβει το πρώτο σκαλί. Την πρώτη μου θυσία την έκανα».

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τα ίχνη που εντόπισαν στην πέτρα εντοπίσουν τον νεαρό που τον έθεσαν αμέσως υπό παρακολούθηση.

Όταν συνελήφθη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι έχει μεταφυσικές ανησυχίες και δολοφόνησε την άτυχη άστεγη ως προσφορά στο Σατανά. Μέσα από την ανθρωποθυσία επικοινωνούσα με τον Σατανά, φέρεται να είπε. Όπως ομολόγησε ήθελε να κάνει και νέα θυσία στις 21 Ιουνίου, ενώ περιέγραψε με λεπτομέρειες την φρικτή πράξη του.