current views are: 38

18 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση15:11

Τελετές, «θυσίες» και σύμβολα- Από τους σατανιστές της Παλλήνης στον 22χρονο της Γλυφάδας

«Μνήμες» από τα φρικτά εγκλήματα και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη δράση των σατανιστών της Παλλήνης ξύπνησε η άγρια δολοφονία της 41χρονης Ειρήνης Τ., άστεγης στη Γλυφάδα, από τον 22 χρονο σατανιστή, Αλέξανδρο Παπαγεωργίου. Ωστόσο, μικρές ομοιότητες και μεγάλες διαφορές παρουσιάζουν οι δύο περιπτώσεις σατανιστών που συγκλόνισαν τη χώρα. 

Δημοσίευση 15:11’
αρθρο-newpost

«Μνήμες» από τα φρικτά εγκλήματα και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη δράση των σατανιστών της Παλλήνης ξύπνησε η άγρια δολοφονία της 41χρονης Ειρήνης Τ., άστεγης στη Γλυφάδα, από τον 22 χρονο σατανιστή, Αλέξανδρο Παπαγεωργίου. Ωστόσο, μικρές ομοιότητες και μεγάλες διαφορές παρουσιάζουν οι δύο περιπτώσεις σατανιστών που συγκλόνισαν τη χώρα. 

«Μνήμες» από τα φρικτά εγκλήματα και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη δράση των σατανιστών της Παλλήνης ξύπνησε η άγρια δολοφονία της 41χρονης Ειρήνης Τ., άστεγης στη Γλυφάδα, από τον 22χρονο σατανιστή, Αλέξανδρο Παπαγεωργίου. Ωστόσο, μικρές ομοιότητες και μεγάλες διαφορές παρουσιάζουν οι δύο περιπτώσεις σατανιστών που συγκλόνισαν τη χώρα. 

Χρήστης ουσιών με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και… έλλειψη γνώσης

Ο 22χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και από μικρός είχε στραφεί προς τον σατανισμό, αν και η οικογενειά του δεν γνώριζε. Πάνω του βρέθηκαν ναρκωτικά και όπως προέκυψε και παλιότερα είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με την εξάρτηση από ουσίες

Στην πραγματικότητα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για μεμονομένη περίπτωση και δεν εμπλέκεται σε ομάδα μύησης. Στο προφίλ του στο Facebook ο δράστης δεν είχε πολλούς φίλους, ωστόσο είχε συνομιλίες με άτομα που αντάλλασσαν πληροφορίες για τον σατανισμό. Ο 22χρονος δεν γνώριζε πολλά για τον σατανισμό και ό,τι πληροφορίες μάθαινε ήταν αποσπασματικές και μέσω ίντερνετ. Αντιθέτως οι σατανιστές της Παλλήνης γνώριζαν όλες τις τελετουργίες, τους «νόμους» του σατανισμούς και τη μύηση σε αυτόν, ενώ λειτούργουσαν σαν κλειστή ομάδα που μεν επικοινωνούσε με άλλους σατανιστές, αλλά δρούσε αυτόνομα για να «αποδειχθούν αντάξιοι του Σατανά».

«Θέλω να γίνω σατανιστής. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα» έγραψε στο Facebook ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, ενώ σε άλλο ποστ έγραψε, «Εγώ έχω κάνει το πρώτο βήμα και έχω ανέβει το πρώτο σκαλί. Την πρώτη μου θυσία την έκανα».

Μέσα από την ανθρωποθυσία επικοινωνούσα με τον Σατανά, είπε στους αστυνομικούς. Όπως ομολόγησε ήθελε να κάνει και νέα… θυσία στις 21 Ιουνίου, κατά την ημέρα δηλαδή του θερινού ηλιοστασίου την 21-6-2014, που αποτελεί ημέρα εορτασμού για τους σατανιστές, ενώ δήλωσε αμετανόητος για ό,τι έκανε.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα βρέθηκε με πολτοποιημένο το κεφάλι της από κατοίκους της Γλυφάδας που πήγαν για βόλτα στο πάρκο. Κοντά στο σημείο υπήρχε εκκλησία, ενώ έκοψε με ένα γυαλί το χέρι του, σχημάτισε έναν ανάποδο Σταυρό και τον αριθμό 666 και έκανε επίκληση στον Σατανά να του… επιδείξει το θύμα που θα έκανε θυσία στο όνομά του. Σε αυτό το σημείο οι αστυνομικοί εντοπίζουν σοβαρές ομοιότητες με τη δράση των σατανιστών της Παλλήνης. Και στις δύο περιπτώσεις, η επιλογή της ημερομηνίας του εγκλήματος, η επιλογή θύματος γυναικείου φύλου και ο τρόπος της δολοφονίας δηλαδή η πολτοποίηση του κεφαλιού με πέτρα και τα σατανιστικά σύμβολα «δείχνουν» τις βασικές αρχές της δράσης των σατανιστών. 

Οι… δολοφόνοι της Παλλήνης βέβαια πραγματοποιούσαν τελετές μεγάλης διάρκειας με πολλές «τεχνικές» λεπτομέρειες κάνοντας το θύμα να υποφέρει, ενώ πάντα προηγείτο βιασμός ή σεξουαλικό όργιο. 

Βίαζαν, έκαναν όργια, έκαιγαν τα θύματα στο όνομα του… Σατανά

Στις 27 Αυγούστου 1992, ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλλης και η Δήμητρα Μαργέτη, οδήγησαν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στη Σέσι Κορωπίου για να την προσφέρουν θυσία στον σατανά.

Την έγδυσαν, της φόρεσαν χειροπέδες, την έβαλαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί και τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι. Όταν διαπίστωσαν ότι η ανήλικη δεν είχε πεθάνει, τη στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο άψυχο κορμί της. Στη συνέχεια περιέλουσαν το πτώμα της με βενζίνη και το έκαψαν. Προκάλεσαν μάλιστα  και πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.

Ένα χρόνο αργότερα, η ομάδα των νεαρών σατανιστών αποφάσισε να ξαναχτυπήσει. Τη Μεγάλη Τετάρτη του 1993, στα χέρια τους έπεσε η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία». Η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, όταν οι Κατσούλας και Δημητροκάλλης υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, της ζήτησαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του Κατσούλα.

Την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου τις πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν. Στη συνέχεια ο Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα, για να μην αναγνωρίζεται. Από την πρώτη δολοφονία η αστυνομία είχε κινητοποιηθεί για να εντοπίσει τους δράστες. Όταν κατάφεραν να τους συλλάβουν, οι ανακριτές και οι αστυνομικοί άκουσαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις δύο δολοφονίες αλλά και για τις  σατανιστικές τελετές που έκαναν. 

Η  Μαργέτη μαζί με τον Δημητροκάλλη έδειξαν ως «εγκέφαλο των σατανιστών» τον Ασημάκη Κατσούλα. Στη διάρκεια της δίκης τους  αναφέρθηκαν μόνο στη μύηση και τη δράση τους στον σατανισμό. Όλοι είχαν ομολογήσει τα σεξουαλικά όργια που έκαναν συχνά στο όνομα του Σατανά, στα οποία συμμετείχαν και άλλοι συνομίληκοί τους που ασπάζονταν το Σατανισμό. Ο Ασημάκης Κατσούλας για την αστυνομία που έφτιαξε το προφίλ του και τους ψυχίατρους, ήταν άτομο με ανήσυχο πνεύμα, ηγετικές ικανότητες και αναπτυγμένη νοημοσύνη.

Σύμφωνα με τους συγκατηγορούμενούς του, μπορούσε να επιβάλλει τη θέλησή του με αυταρχισμό. Ο ίδιος  ανέφερε συνεχώς ότι εκτελούσε απλά εντολές. Από τις καταθέσεις του όμως, σύμφωνα με τη mixanitouxronou, διευρύνθηκαν οι έρευνες και σε άλλα πρόσωπα από το κύκλωμα των σατανιστών. Οι δύο νεαροί σατανιστές όταν συνελήφθησαν υπηρετούσαν τη στρατιωτική τους θητεία. Ο Δημητροκάλης στο Πολεμικό Ναυτικό και ο Κατσούλας στο Στρατό Ξηράς και περιγραφόταν ως πολύ χαμηλών τόνων παιδί. Η Μαρία Μαργέτη ήταν ένα 17χρονο κορίτσι, για το οποίο αναφερόταν ότι αρχικά είχε σχέση με τον Δημητροκάλη, τον οποίο άφησε για τον Κατσούλα.

Δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι o Κατσούλας είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος. Μετά το 1990, άρχισε να μην μιλάει με την οικογένειά του το 1993. 
Η κοπέλα της «τριάδας» διέμενε στην Παλλήνη. Είχε γεννηθεί το 1977 και, όπως είχε γίνει γνωστό, γνωριζόταν από πολύ μικρή ηλικία με τον Κατσούλα.

Ο Μάνος Δημητροκάλλης ολοκλήρωσε την ποινή του στις φυλακές χωρίς προβλήματα. Αντιθέτως ο Κατσούλας έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές και συνεχίζει να απασχολεί τις αρχές. Η Μαργέτη έχει αποφυλακιστεί και έχει δημιουργήσει δική της οικογένεια μακρία από το… παρελθόν της.

ΑΝ. ΓΑΛ.
 


σχετικα αρθρα