Μια απίστευτη τραγωδία εξελισσόταν εδώ και χρόνια στο Τρίκορφο του δήμου Μεσσήνης, όπου μετά από έναν άγριο οικογενειακό καβγά αποκαλύφθηκε ότι ο 35χρονος πατέρας με καταγωγή από την Αλβανία βίαζε την 15χρονη κόρη του, από τότε που το κορίτσι ήταν 11,5 χρόνων.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, γείτονες φώναξαν την αστυνομία και όταν πήγαν εκεί οι αστυνομικοί του ΑΤ Μεσσήνης και τους πήραν για να τους πάνε στο τμήμα, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Το κορίτσι είχε κάποιο σημάδι από γρατζουνιά στο μάτι και κρίθηκε ότι έπρεπε να αναλάβει για να βρει το τι συμβαίνει η ασφάλεια Καλαμάτας. 

Εκεί, παρουσία ψυχιάτρου, η κοπέλα αποκάλυψε το μυστικό της και την κακοποίηση που δεχόταν στο σώμα και την ψυχή της από τον ίδιο της τον πατέρα, μπροστά και στη μάνα της. Η τελευταία στην αρχή αρνιόταν ότι συνέβαινε αυτή η κτηνωδία, αλλά στο τέλος αποκάλυψε τα πάντα, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι έδερνε και την ίδια και την απειλούσε για να μην το αποκαλύψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια έχει δύο ακόμα παιδιά. Ένα αγοράκι που μένει μαζί τους και ένα κοριτσάκι που μένει στην Αλβανία. Ο 35χρονος πήγε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για αιμομιξία, αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου. 

Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και γυναικολόγο, ενώ σήμερα ο πατέρας της αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Καλαμάτας.