current views are: 1

19 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση19:50

Η βρετανική πρεσβεία κάνει καμπάνια… νουθεσίας των τουριστών στη Ζάκυνθο!

«Πονοκέφαλο» προκαλούν στη Βρετανία οι… άτακτοι τουρίστες, γι’ αυτό παίρνουν οι αρχές παίρνουν μέτρα!

Δημοσίευση 19:50’
αρθρο-newpost

«Πονοκέφαλο» προκαλούν στη Βρετανία οι… άτακτοι τουρίστες, γι’ αυτό παίρνουν οι αρχές παίρνουν μέτρα!

«Πονοκέφαλο» προκαλούν στη Βρετανία οι… άτακτοι τουρίστες, γι’ αυτό παίρνουν οι αρχές παίρνουν μέτρα!

Στη Ζάκυνθο θα βρίσκεται αύριο, Παρασκευή 20 Ιουνίου, και για τις επόμενες ημέρες ο αναπληρωτής επικεφαλής της βρετανικής πρεσβείας στην Ελλάδα, Άντριου Στόντον, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνεργασίας με τους φορείς του νησιού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούν Βρετανοί τουρίστες τους θερινούς μήνες.

Για άλλη μία χρονιά, στο επίκεντρο της επίσκεψης του εκπροσώπου της βρετανικής πρεσβείας θα είναι ο νεανικός τουρισμός, αφού είναι γνωστά τα ζητήματα που αναδεικνύονται κάθε καλοκαίρι, όταν νεαροί τουρίστες εκτρέπονται σε ακραίες καταστάσεις στους δρόμους και τις ακτές του νησιού.

Από το 2013, η βρετανική πρεσβεία πραγματοποιεί καμπάνια με τίτλο «Hangover Holiday» που αφορά τον νεανικό τουρισμό και την αφύπνιση των νεαρών Βρετανών, ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, την απρόσεχτη οδήγηση κλπ.

Αύριο το πρωί, στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, το βρετανικό υποπροξενείο Ζακύνθου σε συνεργασία με τον δήμο διοργανώνουν την παρουσίαση της καμπάνιας. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής πρεσβείας στην Ελλάδα, σκοπός της καμπάνιας είναι να αφυπνίσει, να προωθήσει μία υπεύθυνη συμπεριφορά, να ενημερώσει νεαρούς Βρετανούς που περνούν τις διακοπές τους στην Ελλάδα για τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης και να προειδοποιήσει για τις συνέπειες των πράξεών τους.


σχετικα αρθρα