Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου που δολοφόνησε την 41χρονη Ειρήνη Τ. άστεγη στη Γλυφάδα ως... θυσία στον Σατανά

Με ομόφωνη απόφασή τους μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του νεαρού, ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν να κρατηθεί προσωρινά και να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για να εντοπιστεί αν υπάρχει ψυχική ασθένεια, αλλά και για εξάρτησή του από ναρκωτικές ουσίες.

Ο κατηγορούμενος, ενώπιον του ανακριτή, φέρεται να επανέλαβε πως σκότωσε τη γυναίκα προκειμένου να εξευμενίσει τον Σατανά, καθώς έβλεπε και άκουγε δαίμονα ο οποίος του υπέδειξε το θύμα και του ζητούσε να σκοτώσει για να σώσει τη δική του ζωή. Δήλωσε επίσης, μετανιωμένος για το έγκλημα που διέπραξε και αρνήθηκε ότι ήθελε να διαπράξει και δεύτερο φόνο, υποστηρίζοντας ότι αυτό το είπε στην αστυνομία προκειμένου να δείξει ότι είναι σκληρός.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορός του, Φαήλος Κρανιδιώτης, τόνισε πως η πράξη είναι ομολογημένη και συμπλήρωσε, απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση του εντολέα του, «εκτιμώ ότι είναι βαθιά ψυχικά άρρωστος, αλλά όλα αυτά θα τα πουν οι ειδικοί».

Ο κ. Κρανιδιώτης ανέφερε επίσης πως ο 22χρονος αρνούνταν να πάει σε γιατρό και να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή και ότι επίσης είχε επιχειρηθεί δυο φορές ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο, όπου όμως δεν είχε γίνει δεκτός επειδή ήταν ανήλικος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος της πολτοποίησε το κεφάλι με πέτρα την Κυριακή του Πάσχα και πραγματοποίησε σατανιστική τελετή.

Όπως έγινε γνωστό, ο σατανιστής έκανε χρήση ουσιών από τα 14 έτη του και άρχισε από νωρίς να ψάχνει πληροφορίες για τον σατανισμό μέσω του Facebook.