current views are: 1

20 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση12:25

Πατήσια: Η 19χρονη εγκατέλειψε το μωρό της στην ταράτσα για το πάρει η Πρόνοια

To μυστήριο του εγκαταλελειμμένου βρέφους σε ταράτσα στα Πατήσια έλυσαν οι αστυνομικοί συλλαμβάνοντας μια 19χρονη και έναν 17χρονο.

Δημοσίευση 12:25’
αρθρο-newpost

To μυστήριο του εγκαταλελειμμένου βρέφους σε ταράτσα στα Πατήσια έλυσαν οι αστυνομικοί συλλαμβάνοντας μια 19χρονη και έναν 17χρονο.

To μυστήριο του εγκαταλελειμμένου βρέφους σε ταράτσα στα Πατήσια έλυσαν οι αστυνομικοί συλλαμβάνοντας μια 19χρονη και έναν 17χρονο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα μετά την ανεύρεση βρέφους, στις 19 Ιουνίου, σε ταράτσα μονοκατοικίας στα Πατήσια, αποκαλύφθηκε ότι η 19χρονη μητέρα του το εγκατέλειψε με τη βοήθεια του αδερφού της για το πάρει η Πρόνοια.

Η οικογένεια της 19χρονης δεν γνώριζε για την κύησή της, γέννησε μόνη της στο σπίτι της και στη συνέχεια, έπεισε τον αδερφό της να ισχυριστεί ψευδώς ότι βρήκε το βρέφος στην ταράτσα της διπλανής μονοκατοικίας.

Από τις ιατρικές εξετάσεις της 19χρονης, προέκυψαν ευρήματα που συνάδουν με πρόσφατο τοκετό. Επίσης, ελήφθη βιολογικό υλικό από την ιδία, για συγκριτικές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για δικό της παιδί.

Το νεογέννητο βρέφος, κοριτσάκι, με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. και με τη συνδρομή αστυνομικών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ανηλίκων Αθηνών, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


σχετικα αρθρα