Τέλος στη ζωή του, αφήνοντας σημείωμα απευθυνόμενο στους γονείς του ότι είναι αθώος και αγαπάει τα παιδιά του, έδωσε μέσα στην τουαλέτα των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας ο 35χρονος Αλβανός που επρόκειτο να απολογηθεί στον ανακριτή με την κατηγορία ότι βίαζε εδώ και 3 χρόνια τη 15χρονη κόρη του.

Αναλυτικότερα, αφότου πέρασε λίγη ώρα με τους συγκρατουμένους του, ο κατηγορούμενος είπε ότι πάει να κάνει μπάνιο. Όπως όλα έδειξαν στη συνέχεια, είχε προσχεδιάσει καλά τις κινήσεις του. Πήρε μαζί του το σεντόνι από το κρεβάτι του και κλείσθηκε στο μπάνιο. Άνοιξε τις βρύσες και έβαλε ένα σφουγγάρι στο στόμα, κάνοντας βρόγχο στον λαιμό του το σεντόνι. Έπειτα από δέκα λεπτά οι συγκρατούμενοί του είδαν ότι δεν έβγαινε και μπαίνοντας τον βρήκαν κρεμασμένο και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς. Στα πράγματά του βρήκαν ένα σημείωμα στα αλβανικά, στο οποίο, μεταξύ άλλων, έλεγε ότι είναι αθώος και αγαπάει τα παιδιά του.

Ζητούσε, δε, να πουν στους γονείς του ότι δεν έχει κάνει τίποτα και ευχόταν να «πετύχει» το εγχείρημά του. Ότι είναι αθώος ο 35χρονος επέμενε νωρίτερα και στο συνήγορό του, υποστηρίζοντας πως άλλοι ευθύνονταν για ό,τι είχε γίνει. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών θανάτου του ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας. Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τον αρχιφύλακα που ήταν αξιωματικός υπηρεσίας εκείνη τη στιγμή και τον υπαρχιφύλακα που ήταν σκοπός κρατητηρίων.