current views are: 1

23 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση13:50

Νέο ολοκληρωμένο πορτφόλιο υπηρεσιών roaming από την Cosmote

Κάθε ανάγκη επικοινωνίας στο εξωτερικό καλύπτει η COSMOTE με τη νέα πλήρη γκάμα υπηρεσιών περιαγωγής που προσφέρει με το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας COSMOTE TRAVEL PASS και την επέκταση της υπηρεσίας Travel & Surf. 

Δημοσίευση 13:50’
αρθρο-newpost

Κάθε ανάγκη επικοινωνίας στο εξωτερικό καλύπτει η COSMOTE με τη νέα πλήρη γκάμα υπηρεσιών περιαγωγής που προσφέρει με το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας COSMOTE TRAVEL PASS και την επέκταση της υπηρεσίας Travel & Surf. 

Κάθε ανάγκη επικοινωνίας στο εξωτερικό καλύπτει η COSMOTE με τη νέα πλήρη γκάμα υπηρεσιών περιαγωγής που προσφέρει με το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας COSMOTE TRAVEL PASS και την επέκταση της υπηρεσίας Travel & Surf. Έτσι, όλοι θα μπορούν να μιλούν, να στέλνουν SMS και να σερφάρουν στο internet ξέγνοιαστα, με χαμηλές χρεώσεις, αλλά και απόλυτο έλεγχο του κόστους.

Η νέα υπηρεσία COSMOTE TRAVEL PASS δίνει τώρα τη δυνατότητα στους συνδρομητές συμβολαίου της εταιρείας όχι μόνο να χρησιμοποιούν το δωρεάν χρόνο ομιλίας του προγράμματός που έχουν στην Ελλάδα, αλλά και τα δεδομένα και τα SMS του σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, με μια χαμηλή ημερήσια χρέωση ανάλογα με τη χώρα που ταξιδεύουν. Για την Ευρώπη το COSMOTE TRAVEL PASS κοστίζει μόνο 4,99 ευρώ την ημέρα, ενώ για τις χώρες εκτός Ευρώπης κυμαίνεται από 6,99 ευρώ την ημέρα (για χώρες των Ζωνών 1, 2 & 3) έως 11,99 ευρώ την ημέρα (για χώρες της Ζώνης 42). 

Η υπηρεσία ενεργοποιείται δωρεάν, ενώ η ημερήσια χρέωση ισχύει μόνο για τις ημέρες που γίνεται χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής. Όσοι συνδρομητές θέλουν να ενεργοποιήσουν το COSMOTE TRAVEL PASS μπορούν να καλέσουν την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13838 για ιδιώτες και στο 13839 για επαγγελματίες, να επισκεφτούν ένα κατάστημα COSMOTE, ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή online μέσω του MyCOSMOTE.

Επιπλέον, η COSMOTE επεκτείνει την υπηρεσία περιαγωγής Travel & Surf τώρα και σε χώρες εκτός Ευρώπης για τους συνδρομητές συμβολαίου που επιθυμούν να σερφάρουν στο internet ξέγνοιαστα από το κινητό τους, μόνο από 2€. Οι συνδρομητές της εταιρείας που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο μπορούν να αποκτήσουν ένα πάσο πρόσβασης ανάλογο με τις ανάγκες τους και να πλοηγούνται στο Internet με απόλυτο έλεγχο κόστους και πολύ χαμηλές χρεώσεις.


σχετικα αρθρα