Επαναλαμβάνονται από αύριο το πρωί οι διαδικασίες ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς πριν λίγη ώρα απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Εφετών η αίτηση εξαίρεσης των δικαστικών λειτουργών της υπόθεσης που υπέβαλε ο γγ του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος.

Έπειτα από 10 ημέρες που είχε «παγώσει» η ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, πλέον μπορούν να συνεχιστούν οι απολογίες των κατηγορούμενων βουλευτών του κόμματος.

Με βούλευμά του, που εκδόθηκε πριν λίγο, το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε την αίτηση  εξαίρεσης που είχε καταθέσει σε βάρος των ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ι. Ντογιάκου, ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, αίτηση που μπλόκαρε το ανακριτικό έργο.

Έτσι, αύριο απολογούνται, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και ο επίσης κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης.