Το κλεμμένο κυνηγετικό όπλο του Κώστα Κουνάλη, οδήγησε τις αρχές στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας του.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου βρήκε το όπλο του θύματος σε μηχανουργείο ιδιοκτησίας ενός 32χρονου, όπου βρέθηκαν είδη οπλισμού, μεταξύ των οποίων και το κυνηγετικό όπλο.

Το όπλο αυτό, αφού είχε περάσει από πολλά ... χέρια, κατέληξε στον 32χρονο από το Καστέλι, ο οποίος το αγόρασε έναντι 500 ευρώ, από έναν 28χρονο συντοπίτη του.

Με τη σειρά του ο 28χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το πήρε από έναν 23χρονο Αλβανό, έναντι 130 ευρώ. Δε γνώριζε όμως, τότε, ότι ο νεαρός Αλβανός είχε "βάψει" το όπλο με ... το αίμα του 63χρονου άνδρα, καθώς ανήκε στο θύμα και ο νεαρός Αλβανός, μετά την αποτρόπαια πράξη του, το έκλεψε!

Οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και μέχρι στιγμής έχουν καταλήξει στο ότι ο δράστης της δολοφονίας έχει φύγει από την Ελλάδα και το τελευταίο διάστημα μένει στην Ιταλία.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, έχουν υποβληθεί αιτήματα αστυνομικής συνεργασίας προς τις αρμόδιες Αρχές Ιταλίας και Αλβανίας, για την αναζήτησή του 23χρονου δράστη.

Σημειώνεται ότι η δολοφονία του Κώστα Κουνάλη, έγινε στις 13 Νοεμβρίου του 2007 διπλά από το ποιμνιοστάσιό του στην Αγία Παρασκευή, στη Μονή Αγκαράθου, στο Καστέλλι.