Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες σε βάρος ηλικιωμένης στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης .

Πρόκειται για τη συγκεκριμένη γυναίκα που την ίδια ημέρα στα Τρίκαλα προσποιούμενη δημόσιο υπάλληλο εξαπάτησε ηλικιωμένο και του αφαίρεσε επίσης χρηματικό ποσό και κοσμήματα. 

Ειδικότερα, το μεσημέρι στις 10-06-2014, άγνωστη δράστιδα μετέβη σε οικία 70χρονης , όπου προφασιζόμενη ότι ανήκει σε θρησκευτικό φορέα, αλλά και προσφερόμενη να τη βοηθήσει σε οικονομική της υπόθεση, την έπεισε να της παραδώσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Όπως προέκυψε από τη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων αλλά και την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, δράστιδα είναι η 43χρονη , σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.