Εν όψει της τουριστικής περιόδου ξεκίνησαν οι “ομπρελιές” για την εκμετάλλευση της παραλίας της Αμμουδάρας στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη.

Το μήλον της έριδος είναι η εκμετάλλευση της παραλίας μεταξύ του επιχειρηματία, που είχε μέχρι τώρα την εκμετάλλευσή της και των δημοτικών παραγόντων που επιχείρησαν να τοποθετήσουν καρέκλες και ομπρέλες σε αυτό το σημείο.

Ο επιχειρηματίας φαίνεται ότι δεν είχε καταβάλει το μίσθωμα στον Δήμο και η αντίδρασή του ήταν να αρπάξει μία ομπρέλα θαλάσσης και να επιτεθεί σε ένα εκπρόσωπο του Δήμου, με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος και να τον τραυματίσει.

Το περιστατικό όπως αναφέρει το Cretalive.gr, έγινε παρουσία της αστυνομίας, ενώ αναφέρεται ότι και οι εκπρόσωποι του Δήμου, δεν έμειναν αμέτοχοι, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν απάντησαν με “ομπρελιές”, στην επίθεση που δέχθηκαν.

Αυτή την στιγμή , σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, δημοτικός παράγοντας βρίσκεται κρατούμενος στο Α.Τ μετά από μήνυση για εξύβριση που κατέθεσε σε βάρος του ο επιχειρηματίας που εκμεταλλευόταν την περυσινή σεζόν την παραλία.

Eνώ στο νοσοκομείο βρίσκεται,φρουρούμενος,ένας ακόμα εκπρόσωπος του Δήμου, μετά την "ομπρελιά" που του κατάφερε ο ίδιος επιχειρηματίας.