Πρόσωπο με πρόσωπο με τον καταζητούμενο Χριστόδουλο Ξηρό φέρεται ότι βρέθηκαν αστυνομικοί την περασμένη Παρασκευή κοντά στο Παλαιό Φάληρο.

Οι αστυνομικοί σε περιπολία που έκαναν «έπεσαν» πάνω στον τρομοκράτη της 17Ν, σύμφωνα με την εφήμεριδα Έθνος. Ωστόσο η εν λόγω... συνάντηση διαψεύδεται ρητά από την ΕΛ.ΑΣ. «Δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο και δεν υπήρξε ούτε καταδίωξη ούτε περιστατικό με τον καταζητούμενο τρομοκράτη», σχολιάζει στο newpost αξιωματικός της Κατεχάκη. Λίγο μετά τις 10.30 το πρωί η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση. «Ανακοινώνεται ότι τα αναφερόμενα σε σημερινό δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας με τίτλο Έφτασαν μια ανάσα από τον Χριστόδουλο Ξηρό!, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
 
Ο Ξηρός πάντως, αναφέρει το δημοσίευμα, έχει αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση, έχει παχύνει ενώ έχει αφήσει μούσι και μακριά μαλλιά. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν να οδηγεί ένα αυτοκίνητο και τον ακολούθησαν, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να διασταυρώσουν τα στοιχεία του οχήματος. 

Καθώς η παρακολούθηση γινόταν καταδίωξη, ο έμπειρος τρομοκράτης τους αντιλήφθηκε  και με γρήγορες κινήσεις φρόντισε να εξαφανιστεί στα γύρω στενά χωρίς οι αστυνομικοί να τον προλάβουν, αναφέρει το δημοσίευμα. Στο επίκεντρο της έρευνας της αστυνομία είναι βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό. 

ΑΝ. ΓΑΛ.