Αλλαγές σημειώνονται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Στην αποθήκη 27, στην «καρδιά» του παραγωγικού τμήματος του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, μεταφέρονται ο όρχος οχημάτων, τα συνεργεία επισκευών, οι αποθήκες υλικών και το πρατήριο καυσίμων, που εξυπηρετούν τον συμβατικό λιμένα, με τη διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ να πραγματοποιεί ένα σημαντικό βήμα για τη λειτουργική αναβάθμιση και την περιβαλλοντική λειτουργία των εγκαταστάσεων, όπως υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωσή της.

«Με αυτό τον τρόπο βελτιώνονται οι συνθήκες για τους εργαζόμενους, συντομεύει ο χρόνος των μετακινήσεών τους, υπάρχει απόλυτη ασφάλεια για τα μηχανήματα, ενώ η διακίνηση των υγρών καυσίμων για τις ανάγκες της κίνησης των μηχανημάτων γίνεται με τον πλέον ασφαλή και σύγχρονο τρόπο [...] Στον περίβολο της αποθήκης, 14 στρεμμάτων, σταθμεύουν μόνιμα τα μηχανήματα (φορτωτές, περονοφόρα, αυτοκινούμενοι γερανοί) και στεγάζεται το πρατήριο υγρών καυσίμων», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της ΟΛΘ ΑΕ Στέλιος Αγγελούδης δήλωσε: «Η βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα τα πλοία, αλλά και να κάνουν με μεγαλύτερη άνεση τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι συνιστά σταθερή επιδίωξη της διοίκησης της ΟΛΘ ΑΕ. [...] Οι παρεμβάσεις σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστούν»._