Με αφορμή την προσωπική τους εμπειρία από τη σχέση τους με τα παιδιά τους, η Κρίστι Τέρλινγκτον, η Χάιντι Κλουμ, και η Τζέσικα Άλμπα έκαναν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα.

Η Κρίστι Τέρλινγτον ίδρυσε την δική της ανθρωπιστική οργάνωση , αφορμή στάθηκε μια επιπλοκή που παρουσιάστηκε μετά την γέννηση της κόρης της Grace.

«Μετά την περιπέτεια που είχα,έμαθα οτι γυναίκες που δεν έχουν την δυνατότητα για φροντίδα, όπως είχα την τύχη να έχω εγω, φλερτάρουν με τον θάνατο.Έτσι το 2010 έγινε πραγματικότητα το ίδρυμα που είναι ευαισθητοποιημένο σε θέματα υγείας. Το καλύτερο που μπορώ να κάνω για τα παιδιά μου είναι να τους δείξω οτι ο κόσμος είναι πολύ διαφορετικός απο αυτό που εμείς ζούμε στην καθημερινή μας ζωή», δηλώνει η ίδια.

Η Τζέσικα Άλμπα με τη σειρά της δηλώνει: «Συνειδητοποίησα οτι ξόδευα πολλά χρήματα για πράγματα που δεν λειτουργούσαν και δεν ήταν χαριτωμένα, discount viagra levitra ούτε πρακτικά.Έτσι μετά την γέννηση της Haven δημιούργησα την Honest Company μια εταιρεία με προιόντα πρώτης ανάγκης για παιδιά. Τα προιόντα που χρησιμοποιούμε είναι μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον».

Όπως αναφέρει και το 4moms.gr,  όταν ψωνίζει για τα 4 παιδιά της η Χάιντι Κλουμ προτιμά την πρακτικότητα. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε η εταιρεία Truly Scrumptious μια παιδική σειρά ρούχων και συνεργάζεται με την εταιρεία Babies «R» Us για την προώθηση τους.