Μεγάλη μέρα η σημερινή για χιλιάδες μαθητές οι οποίοι θα δουν τις βαθμολογίες τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις να αναρτώνται στα Λύκεια όλης της χώρας περίπου στη 1 το μεσημέρι.   

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας η βαθμολόγηση των γραπτών έχει ολοκληρωθεί και η ανακοίνωση των βαθμών θα γίνει ως εξής:  

- Την Τρίτη 1 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα). 

- Την Τετάρτη 2 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί  για τα ΕΠΑΛ-Α΄, αλλά και για τα  ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) 

Η βαθμολογία θα αναρτηθεί και στο Διαδίκτυο και όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. 

Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ υπενθυμίζεται πως μέχρι τις 4 Ιουλίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στα αγωνίσματα. 

Από την Πέμπτη και μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών την Τετάρτη οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας θα πρέπει να ολοκληρώσουν την κατάθεση του μηχανογραφικού τους με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικές οδηγίες και το υπόδειγμα μηχανογραφικού 

Τ.Α.