“Οικογενειακή επιχείρηση” είχε γεμίσει πλαστά χαρτονομίσματα τα καταστήματα στο Ρεγγίνι, του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες λειτουργούσε μέσα σε εκκλησία

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη μίας 44χρονης μητέρας η οποία μαζί με τα δύο παιδιά της χρησιμοποιούσε μηχάνημα έκδοσης πλαστών χαρτονομισμάτων, ένα φωτοτυπικό υψηλής πιστότητας, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα στην εκκλησία στην περιοχή Ρεγγίνι.

Η γυναίκα περιγράφεται ως 44χρονη εντυπωσιακή ξανθιά που επί δέκα ημέρες είχε αναστατώσει την αγορά της Λαμίας, πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα.

Επίσης στο “Πρώτο Θέμα” αναφέρεται ότι το φωτοτυπικό το χρησιμοποιούσαν η 44χρονη και ο ένας γιος της που ετοιμαζόταν να… χειροτονηθεί ιερέας, για να βγάζουν σε φωτοτυπίες τις παλιές εικόνες της εκκλησίας και να τις μοιράζουν στους πιστούς!

Όμως τα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα κρατούσε η μητέρα για να τα διακινήσει στην αγορά! Η ίδια ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά της δεν γνώριζαν τίποτα, όμως οι αστυνομικοί σχηματίζουν δικογραφία και για τον δεύτερο γιο της, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε ένα πλαστό χαρτονόμισμα.

Η σύλληψη της μητέρας και των δύο γιων της ηλικίας 21 και 24 ετών, έγιναν διαδοχικά και τόσο ο ανακριτής όσο και η εισαγγελία συμφώνησαν με την απελευθέρωση των δύο αδερφών, καθώς αποκάλυψαν την οικογενειακή επιχείρηση πλαστών!

Όμως και η μητέρα τους αφέθηκε επίσης ελεύθερη και αναμένεται συνεδρίαση του συμβουλίου πλημμελειοδικών καθώς η εισαγγελέας πρότεινε προφυλάκισή της.

Επίσης η οικογένεια υποχρεούται να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα, μέχρι την διεξαγωγή της δίκης.

Σε δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρεται ότι η γυναίκα είναι σύζυγος πρώην αστυνομικού και επιτροπος της εκκλησίας στο Ρεγγίνι, του δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.