Στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Aegean στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.

Λίγο μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο νησί των Κυκλάδων το Airbus A320 ακούμπησε με το άκρο της πτέρυγας την άκρη της πτέρυγας άλλου σταθμευμένου αεροσκάφους της εταιρείας Meridiana με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση των δύο αεροσκαφών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τόσο της ΥΠΑ, όσο και της Αegean, όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και έχουν μεταφερθεί στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου, ενώ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία μετακίνησης των δύο αεροσκαφών, ώστε να απελευρωθεί η πίστα του αεροδρομίου.

Η ανακοίνωση της Aegean:

«Αεροσκάφος της AEGEAN, Airbus A320 με διακριτικά SX- DVK που εκτελούσε την πτήση A3 378 από το Αεροδρόμιο «Ελευθ. Βενιζέλος» της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Μυκόνου σήμερα στις 18:00 ολοκλήρωσε την πτήση με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Μετά την προσγείωση και κατά τη διαδικασία τελικής στάθμευσης και κάτω από την καθοδήγηση του προσωπικού επίγειας εξυπηρέτησης, ακούμπησε με το άκρο της πτέρυγας την άκρη της πτέρυγας άλλου σταθμευμένου αεροσκάφους της εταιρείας MERIDIANA με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση των δύο αεροσκαφών. Όλοι οι επιβάτες εξήλθαν άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια από το αεροσκάφος. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες μετακίνησης των 2 αεροσκαφών».