Μετά την αναστάστωση που προκλήθηκε από την αναφορά δύο πυροσβεστών ότι είδαν κροκόδειλο σε φράγμα στο Ρέθυμνο, ένα βίντεο που «τράβηξαν» μαθητές της πόλης γέννησε φόβους ότι υπάρχουν δύο επικίνδυνα ερπετά.

Σύμφωνα με το cretalive, η Διεύθυνση  Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων Ο.Α.Κ. κάνει τώρα έρευνες για τον εντοπισμό του ερπετού και σύντομα θα διαπιστωθεί αν όντως τα ερπετά είναι δυο.

Για τον κροκόδειλο που εντόπισαν αρχικά οι δύο πυροσβέστες στην «ουρά του Φράγματος» στο δρόμο για τις Βολιώνες ήδη γίνονται έρευνες προκειμένου να εντοπιστέι.

«Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα» υπογράμμισε στο rethymnosnews ο Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Βαγγέλης Μαμαγκάκης, «όμως αφού διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για αξιόπιστους μάρτυρες, αρχίσαμε να το ερευνάμε».

Προσπαθώντας να επιβεβαιώσουν την πληροφορία καταρχήν θα ψάξουν για ίχνη στο σημείο που εθεάθη, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με τον κ. Μαμαγκάκη θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία με ειδικές μηχανές λήψης προκειμένου να εντοπιστεί.