Μια 60χρονη γυναίκα συνελήφθη για εκβιασμό του θεράποντος ιατρού της! Ο ίδιος ο γιατρός πήγε στην Αστυνομία και την κατήγγειλε καθώς τον απειλούσε ότι θα τον... βγάλει στα κανάλια επειδή η θεραπεία που της πρότεινε δεν είχε αποτέλεσμα. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η 60χρονη ήταν ασθενής του γιατρού και η θεραπεία δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα ο γιατρός να της συστήσει να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό.

Επειδή όμως δεν υπήρξε αποτέλεσμα από την θεραπεία, η 60χρονη άρχισε τον Μάρτιο να εκβιάζει τον γιατρό και να ζητά να της δώσει 20.000 ευρώ ώστε να μην τον συκοφαντήσει στα ΜΜΕ.

Ο γιατρός κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό, αλλά τέλη του Ιουνίου 2014 η συλληφθείσα δεν σταμάτησε εκεί και ξανά ζήτησε άλλα 20.000 ευρώ για να παέι στο εξωτερικό για νέα θεραπεία.

Ο γατρός αρνήθηκε και η 60χρονη τον απείλησε ότι θα τον καταστρέψει επαγγελματικά. Τελικά, ο γιατρός απευθύνθηκε στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε ραντεβού που προγραμμάτισε με την 60χρονη, της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.