Έκρηξη σε αποθήκη βεγγαλικών στο Ζευγολατιό, στην περιοχή Πουρνάρι σημειώθηκε το μεσημέρι από άγνωστη αιτία με τέσσερις ανθρώπους να τραυματίζονται σοβαρά.  

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται τα δύο ανήλικα παιδιά του ιδιοκτήτη του εργοστασίου και οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων δίνουν μάχη για να τα σώσουν.

Οι δύο άνδρες είναι ηλικίας 38 και 40 ετών, αδέρφια και ο ένας είναι ιδιοκτήτης της αποθήκης. Τα δύο παιδιά είναι ηλικίας 8 και 13 ετών, εκ των οποίων το ένα είναι παιδί του ιδιοκτήτη και νοσηλεύονται στο Παίδων.

«Στις 15:30 διεκομίσθησαν μέσω ΕΚΑΒ από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου 2 παιδιά ηλικίας 8 και 13 ετών.
Τα παιδιά νοσηλεύονται στην ΜΕΘ με πολλαπλά εγκαύματα, σε βαριά κατάσταση, υπό μηχανική αναπνευστική υποστήριξη. Η κατάστασή τους παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη» αναφέρει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων.

Ο ιδιοκτήτης που βρίσκεται στο Θριάσιο φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 90% του σώματός του, ενώ ο αδερφός νοσηλεύται στο ΚΑΤ. Η αποθήκη με τα βεγγαλικά βρίσκεται δίπλα στο σπίτι και έτσι το ατύχημα  μετατράπηκε σε... οικογενειακή τραγωδία. 

Η Πυροσβεστική αναφέρει ότι δεν προκλήθηκε φωτιά από την έκρηξη, ωστόσο οι άνδρες της Πυροσβεστικής παραμένουν σε εγρήγορση και η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τα αίτια του ατυχήματος.