current views are: 1

24 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση10:47

Αυτός είναι ο βιαστής που λήστευε τα θύματά του στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας 35χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βίασε δύο γυναίκες.

Δημοσίευση 10:47’
αρθρο-newpost

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας 35χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βίασε δύο γυναίκες.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας 35χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βίασε δύο γυναίκες.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Ευστρατίου, γεν. 20-09-1979, στην Καβάλα.

Ο 35χρονος συνελήφθη στις 16 Σεπτέμβρη του 2014 και σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, για τα κακουργήματα της ληστείας κατά συρροή και του βιασμού.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς στη Δυτική Θεσσαλονίκη, εξανάγκασε άντρα να εισέλθει στο αυτοκίνητό του, τον χτύπησε, στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ερημική περιοχή, όπου με την εκ νέου άσκηση σωματικής βίας του απέσπασε το ποσό των 330 ευρώ.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι στις 7 Σεπτέμβρη, ο 35χρονος επιβίβασε στο αυτοκίνητό του μια γυναίκα, και αφού την οδήγησε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην περιοχή του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, την βίασε. Στη συνέχεια, αφαίρεσε από την παθούσα το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τη γυναίκα στον τόπο του συμβάντος.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Έτσι, θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή του 35χρονου σ’ αυτές.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας στο τηλέφωνο 2310-502741 ή με τα κατά τόπους Τμήματα Ασφαλείας» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ..


σχετικα αρθρα