Δεν έδωσε απάντηση η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 56χρονης τετραπληγικής Χανιώτισσας, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη αφού είχε γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της λόγω οφειλών.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής εξέτασης -που έγινε παρουσία τεχνικού συμβούλου της ΔΕΗ- Αντώνης Παπαδομανωλάκης δήλωσε ότι «δεν προκύπτει σαφές εύρημα τέτοιο που να δικαιολογεί το θάνατο της 56χρονης, υπάρχει πρόβλημα και με το καρδιαγγειακό σύστημα και με το αναπνευστικό. Περιμένουμε περαιτέρω εκτενής ιστολογική εξέταση και φυσικά η όλη διάγνωση θα ολοκληρωθεί με την πραγματογνωμοσύνη των ειδικών  μηχανολόγων που θα εξετάσουν τα ευρήματα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν προκύπτει από τα μέχρι τώρα ευρήματα, ευθεία συσχέτιση μεταξύ της διακοπής του ρεύματος, της παροχής μηχανολογικής υποστήριξης και του θανάτου της 56χρονης γυναίκας ο οποίος τοποθετείται χρονικά μεταξύ 10:30 και 14:30.

Για να πέσει «φως» στα αίτια θα ακολουθήσουν εκτενείς ιστολογικές εξετάσεις από την πλευρά των ιατροδικαστικών αρχών, ενώ η διάγνωση για τις αιτίες θανάτου της 56χρονης, θα συμπληρωθεί, από την πλευρά των πραγματογνωμόνων, μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων που θα εξετάσουν τα μηχανήματα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών αναμένονται σε 7 εως 10 ημέρες.