ΕΛΛΑΔΑ

Σφαίρα σε γαμήλιο γλέντι τους έστειλε στο νοσοκομείο

Δημοσίευση 27 Ιουλίου 2014, 12:11 / Ανανεώθηκε 27 Ιουλίου 2014, 12:46
Σφαίρα σε γαμήλιο γλέντι τους έστειλε στο νοσοκομείο
Facebook Twitter Whatsapp

Για ακόμη μια φορά οι μπαλωθιές σε γαμήλιο γλέντι προκάλεσαν τον τραυματισμό ενός άνδρα καλεσμένου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για ακόμη μια φορά οι μπαλωθιές σε γαμήλιο γλέντι προκάλεσαν τον τραυματισμό ενός άνδρα καλεσμένου. 

Και αυτή τη φορά το γλέντι δεν ήταν στην Κρήτη αλλά στην Αιτωλοακαρνανία και το θύμα Πατρινός που συνόδευε έναν φίλο του στον γάμο. 

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 38χρονος Πατρινός παρακολούθησε το μυστήριο στην εκκλησία, πήγε στο τραπέζι και όλα εξελισσόταν όπως σε όλα τα γαμήλιας γλέντια. Όμως κάποια στιγμή, ένας ηλικιωμένος συγγενής του ζευγαριού φαίνεται οτι ήρθε στο ...τσακίρ κέφι και έβγαλε ένα όπλο τύπου αεροβόλου για να ρίξει τις μπαλωθιές του στον αέρα και να γιορτάσει για το χαρμόσυνο γεγονός.

"Ο ηλικιωμένος πυροβολούσε στον αέρα και όλοι πίναμε και γελούσαμε. Σταμάτησαν οι ρυπες και μετά από λίγο το μόνο που αισθάνθηκα εγώ ήταν ...κάτι να τρέχει πάνω στο πόδι μου. Και όταν κοίταξα είδα τρυπημένος το τζιν που φορούσα και το πόδι γεμάτο στο αίμα!" ανέφερε ο 38χρονος.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής και εκεί διαπιστώθηκε οτι ένα μικρό κομμάτι, ένα θραύσμα δηλαδή μόλις ελαχίστων χιλιοστών, ήταν αυτό που είχε κάνει τη ζημιά. Είχε τρυπήσει το τζιν και είχε καρφωθεί στο πόδι, ευτυχώς όμως οχι σε μεγάλο βάθος.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά μεταφέρθηκε στο σπίτι του.