Απίστευτο και όμως ελληνικό... Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών που προσφάτως ανακλήθηκε από τη θέση του κατόπιν απόφασης του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη, πρωταγωνίστησε σε ένα «θερμό» οικογενειακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 62χρονος καβγάδισε χθες το βράδυ με τον 18χρονο γιο του, τόσο έντονα που η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και ακολούθησαν εκατέρωθεν πυροβολισμοί.

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου κατήγγειλε ότι ο γιος του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ ο 18χρονος -από την πλευρά του- κατήγγειλε ότι ο πατέρας του τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα, όπου έσπευσαν αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας. Όπως ήταν φυσικό και οι δύο συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων προέκυψε ότι ο 62χρονος κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, δύο περίστροφα, τρεις ξιφολόγχες, όπως επίσης δύο δίκαννα κυνηγετικά όπλα, δύο κυνηγετικές καραμπίνες και 76 φυσίγγια.

Υπενθυμίζεται πως ο 62χρονος είχε ανακληθεί από τη θέση του γιατί διαπιστώθηκε πως είχε καταθέσει πλαστό τίτλο σπουδών και δίπλωμα ειδικότητας προκειμένου, να καταλάβει τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών.