Με ανακοίνωση μέσα από τη φυλακή απαντά ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στο δημοσίευμα για την γκαρσονιέρα που διατηρούσε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Το δημοσίευμα του thousandnews έκανε λόγο για μια γκαρσονιέρα 45τμ που διατηρούσε ο πρώην δήμαρχος κατά τη διάρκεια της θητείας του και στην οποία υπήρχει πρόσβαση μέσω ενδιάμεσης πόρτας από το γραφείο του.

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος από τη φυλακή απαντά:


«Ομιλούν 2 ημέρες συνέχεια στα ραδιόϕωνα και στις τηλεοράσεις για το ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ των 15 τ.μ. (!) και το κουζινάκι των 2 τ.μ. (!) που σχεδίασε ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Αρχιτέκτων κ. Αναστάσιος Μπίρης για τις ανάγκες του ΕΚΑΣΤΟΤΕ Δημάρχου Θεσσαλονίκης, που πολλές ϕορές μένει μερόνυχτα ολόκληρα μέσα στο Δημαρχείο (σεισμοί, πλημμύρες, χιονοπτώσεις κ.λ.π.), κάτι δηλαδή που υπάρχει σε όλα τα Δημαρχεία, όλων των μεγαλουπόλεων, όλου του κόσμου!...

Ένα χώρο που ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΟΤΕ, ένα χώρο που δεν επίπλωσα ποτέ, ένα χώρο που έμεινε ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΟΣ στους 4 μόλις μήνες που ήμουν εγκατεστημένος στο Νέο Δημαρχείο (Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2010) !

Και τώρα 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά την αποχώρηση μου από τον Δήμο και ενώ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ συνεχίζουν να ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ

Νομίζω ότι οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι τα ΚΙΝΗΤΡΑ είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ!...»