Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο Πανδημοσιοϋπαλληλικό Συλλαλητήριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011, στις 6.30 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μαζί με τους συναδέλφους τους στο Δημόσιο, αντιδρούν στην κυβερνητική πολιτική που οδηγεί στη λήψη πρόσθετων μέτρων, με περιορισμό των δαπανών, επιπλέον φορολογικά βάρη, περικοπή κοινωνικών επιδομάτων, νέες περικοπές μισθών και συντάξεων.

Η αποτυχημένη πολιτική του μνημονίου βυθίζει την κοινωνία σε εξαθλίωση και προκαλεί ύφεση που θα συμπαρασύρει ολοένα και περισσότερες οικογένειες στη φτώχια και την ανεργία. Τα όποια νέα μέτρα δεν πρόκειται να καλύψουν το έλλειμμα, αλλά θα επεκτείνουν το φαύλο κύκλο και θα δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερα αδιέξοδα.

Ο μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους είναι αυτός του αγώνα. Η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους υπαλλήλους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο κατά την άγριας λιτότητας που επιβάλει η κυβέρνηση και το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας που θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στον εργασιακό τομέα.