Ανήμερα των γενεθλίων του έμελε η μοίρα να του παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι

Ο λόγος για έναν 17χρονο από την Κρήτη ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία σε ξενοδοχείο στην περιοχή Χρυσόστομο των Καλών Λιμένων.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο νεαρός - γιος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου - χτυπήθηκε από ρεύμα ενώ βοηθούσε τον πατέρα του να αποσυνδέσουν τις στερεοφωνικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στο μπαρ της πισίνας του ξενοδοχείου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το παιδί κεραυνοβολήθηκε ενώ ακούστηκαν οι φωνες του πατέρα του που καλούσε σε βοήθεια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός υπέστη ανακοπή πριν φτάσει το ασθενοφόρο ωστόσο επανήλθε χάρη στην βοήθεια γιατρών που διέμεναν στο ξενοδοχείο και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη. 

Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται από την αστυνομία ενώ τεχνικό κλιμάκιο αναμένεται να εξετάσει τις εγκαταστάσεις προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.