Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το μισό «Τιτάνια» - Παρέλαβαν αντίγραφο διαθήκης

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το μισό «Τιτάνια» - Παρέλαβαν αντίγραφο διαθήκης

Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» πέρασε το 47% του ξενοδοχείου «Τιτάνια», όπως ορίζει η διαθήκη του εκλιπόντος ιδιοκτήτη Κωνσταντίνου Μαλάμου.
Απόγονος της οικογένεας Πεσμαζόγλου ο Κωνσταντίνος Μαλάμος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, όρισε το «Χαμόγελο του Παιδιού» ως εκ των κληρονόμων του.

«Το 47% των μετοχών του ξενοδοχείου είναι ένα ποσοστό που αποτελεί για εμάς εξαιρετική τιμή», λέει στο newpost ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος.

«Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι άλλοι κληρονόμοι, αν και έχουμε πάρει τη διαθήκη στα χέρια μας. Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο δικηγόρος του εκλιπόντος και εκτελεστής της διαθήκης θα μας ενημερώσει εξ ολοκλήρου», διευκρινίζει.

Το θέμα, τώρα, είναι πώς θα διαχειριστεί η διοίκηση του «Χαμόγελου» το «πακέτο».

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνουν οι κατέχοντες την πλειοψηφία των μετοχών. Μπορεί να αποφασίσουν μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και το ποσοστό μας να εξανεμιστεί. Σημασία έχει ότι αυτό το κληροδότημα μας τιμά, όσο για το τί θα πράξουμε, πρέπει να είμαστε προσκεκτικοί».

Ο ίδιος ο Κώστας Γιαννόπουλος αποκαλύπτει στο newpost πως «ο μακαρίτης είχε κάνει πολλές δωρεές όσο βρισκόταν εν ζωή, έχοντας ζητήσει να μην αποκαλυφθεί η πηγή των χρημάτων. Με την αποκάλυψη της διαθήκης, μάθαμε όλα όσα είχε κατά καιρούς δωρίσει στο "Χαμόγελο". Αποδεικνύεται ότι ήταν ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες», καταλήγει.
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο