current views are: 2

6 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση09:19

Απίστευτο: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης στην Πάρνηθα (Βίντεο και φωτό)

Φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή της Πάρνηθας.

Δημοσίευση 09:19’
αρθρο-newpost

Φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή της Πάρνηθας.

Φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή της Πάρνηθας, και ειδικότερα στο Μαυρόραμα Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Η φυτεία βρισκόταν δίπλα σε καμένη έκταση, από τις πυρκαγιές του έτους 2008, ανάμεσα σε πεύκα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου οι άγνωστοι δράστες είχαν αφαιρέσει τα βάτα και είχαν φυτέψει προς καλλιέργεια (460) διάσπαρτα δενδρύλλια κάνναβης.

Η ευρύτερη περιοχή είχε τεθεί υπό διακριτική επιτήρηση, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι τη Δευτέρα προέβησαν στην εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων, ύψους 1,50 έως 2,50 m.

Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε υποδομή οργανωμένης καλλιέργειας, αποτελούμενη από κουλούρες ελαστικού υδροσωλήνα, σκαπτικά εργαλεία, πλαστικές γλάστρες, ψεκαστήρες, διακόπτες-διακλαδωτές ύδρευσης και άλλα αντικείμενα απαραίτητα για την καλλιέργεια.

Βρέθηκαν ακόμα δυο σκηνές, τις οποίες οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρους διαμονής και επιτήρησης – κατόπτευσης της ευρύτερης περιοχής.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αναζήτηση και σύλληψη των άγνωστων δραστών.


σχετικα αρθρα