Ρεπορτάζ: Φανή Πλατσατούρα

«Talk of the town» έγινε ένας βαθύπλουτος Ινδός που επισκέφθηκε τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές. 

Ο λόγος για τον Lakshmi Mittal, του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε πάνω από 12 δισεκατομμύρια ευρώ. Τα διεθνή περιοδικά κάνουν λόγο για έναν από τους "πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου" ενώ η Daily Mail σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο Ινδός μεγιστάνας πέρασε τελείως απαρατήρητος κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο "Νησί των Ανέμων", αφού κυκλοφορούσε στις κοσμικές παραλίες με ένα απλό φανελάκι και σανδάλια (!!!)

Η... αρχαιοελληνική ενδυμασία του πλούσιου άνδρα μαζί με την προσεγμένη συμπεριφορά του -δεν έκανε σπατάλες, δεν κυκλοφορούσε με τους άνδρες ασφαλείας συνεχώς μαζί του, δεν έδινε γενικώς λαβές για σχόλια- τον βοήθησαν ώστε να περάσει τις διακοπές του στο κυκλαδονήσι ξέγνοιαστος και δίχως τα ενοχλητικά φλας των φωτογράφων να τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Και μπορεί ο Ινδός δισεκατομμυριούχος που ασχολείται τα τελευταία χρόνια με τη χαλυβουργία, να "έδεσε" το πολλών μέτρων κότερό του ανοιχτά της Μυκόνου για τη διαμονή του όμως, επέλεξε ένα απλό ξενοδοχείο χωρίς τις ανέσεις που προσφέρουν εκείνα με τα χρυσά αστέρια και τα γυαλισμένα πατώματα ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και βραδινούς περιπάτους στα Ματογιάννια, δίχως φυσικά κανείς να τον αντιληφθεί.

Άγνωστο παραμένει πόσες συνολικά ημέρες θα διαμείνει στο νησί αλλά και το καθημερινό πρόγραμμα διακοπών που εκείνος θα ακολουθήσει.

Για την ιστορία, ο Lakshmi Mittal το 2011 βρέθηκε έκτος στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη.