Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολλές οι περιπτώσεις και οι φορές που πηγαίνεις αμέσως μετά το μπάνιο για δείπνο σε κάποιο εστιατόριο. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να βρεις τον χρόνο ή την επιθυμία να κάνεις μπάνιο με τα όλα του μετά την παραλία. 

Από την άλλη μεριά το να πας από την παραλία κατευθείαν στο μπαράκι δεν σημαίνει πως πρέπει να αισθάνεσαι βρόμικη όλη την υπόλοιπη βραδιά σου. Με μερικά προϊόντα-κλειδιά, tips και tricks, μπορείς να μετατρέψεις μία μέρα στην παραλία σε ένα σέξι, καλοκαιρινό, βραδινό λουκ μέσα σε μερικά λεπτά. Δες πώς.

Πλεξούδα

Κάνε πλεξούδα τα μαλλιά σου στο πλάι (ή κάν’ τα δύο πλεξούδες) πριν πας στην παραλία. Κάνε τα μπάνια σου χωρίς να μπαίνουν τα μαλλιά σου στο πρόσωπό σου και μόλις στεγνώσουν βγάλε τις πλεξούδες για τα πιο τέλεια, φυσικά και αυθεντικά κυματιστά μαλλιά. 

Ενυδάτωση προσώπου

Μετά την τελευταία σου βουτιά άπλωσε στο πρόσωπό σου ένα after-sun προϊόν σύμφωνα με το faysbook.gr για να ανανεωθεί η επιδερμίδα σου και να ενυδατωθεί. Επίσης θα μειωθούν και οι κοκκινίλες που μπορεί να έχεις. 

Πήγαινε για το χρυσό

Άσε στην άκρη τα σκούρα χρώματα και πέρνα τις βλεφαρίδες σου με μία γυαλιστερή, χρυσή σκιά για να “παίξεις” με την μπρονζέ από τον ήλιο επιδερμίδα σου. 

Κρύψε τις ατέλειες

Αν το πρόσωπό σου έχει αρπάξει λίγο παραπάνω από τον ήλιο ή θέλεις απλά λίγη κάλυψη στις προβληματικές περιοχές άπλωσε μία ενυδατική κρέμα με λίγο χρώμα. 

Λιπ γκλος

Για να τελειοποιήσεις το λουκ σου ολοκλήρωσέ το με ένα λιπ γκλος σε ζωηρό χρώμα. Μιας και δεν φοράς full μακιγιάζ το ζωηρόχρωμο λιπ γκλος θα κάνει λίγο πιο παιχνιδιάρικο το λουκ σου.