ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ

Δημοσίευση 7 Αυγούστου 2014, 21:01 / Ανανεώθηκε 7 Αυγούστου 2014, 21:57
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα ισχύσουν από την ερχόμενη Κυριακή στην ΠΑΘΕ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα ισχύσουν από την ερχόμενη Κυριακή στην ΠΑΘΕ.

Οι ρυθμίσεις θα γίνουν για να αποτραπούν κυκλοφοριακά προβλήματα από την ομαδική είσοδο των οχημάτων στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας την Κυριακή, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου , αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

-Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στην νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

-Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.