Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα ανδρόγυνο από την Βέροια που πλήρωσαν 2.500 ευρώ, για να σκοτώσουν τον 43χρονο γαμπρό τους από την Αλβανία. 

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί ακόμη 3 άτομα ανάμεσα στους οποίους είναι και ο φερόμενος εκτελεστής του 43χρονου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον περασμένο Μάρτιο το ανδρόγυνο αποφάσισε για προσωπικούς λόγους, να δολοφονήσουν τον 43χρονο γαμπρό τους. Ύστερα από υπόδειξη φιλικού τους προσώπου, πλήρωασν έναν 48χρονο 2.500 ευρώ, για να τον σκοτώσει.

Ο 48χρονος, που ανέλαβε την ανθρωποκτονία, μαζί με τον 36χρονο εντόπισαν τον 43χρονο Αλβανό και αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα και έκτοτε αγνοείται. Στις 2 Αύγουστου η γυναίκα του και κόρη του ανδρόγυνου που αποφάσισε να σκοτώσει τον 43χρονο, δήλωσε στην ΕΛΑΣ ότι ο άντρας έχει εξαφανιστεί.

Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν και εξερευνήθηκαν, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί ο 43χρονος. Να σημειωθεί ότι ο 48χρονος τον Ιούλιο αποπειράθηκε να απαγάγει την 30χρονη σύζυγο του 43χρονου με εντολή των γονιών της.

Ο 48χρονος, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για τρεις υποθέσεις ανθρωποκτονίας, συνελήφθη προχθές μαζί με τον 36χρονο, για παράβαση του νόμου περί όπλων, διότι σε έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκαν τρία μαχαίρια, πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ, ξιφολόγχη με τη θήκη της και δύο φυσίγγια 7,62 mm.

Οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.