Για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον δύο αδελφών στην κοινότητα Αγριλιά, του δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας κατηγορείται ένας 62χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος φεύγοντας χθες το πρωί από την εκκλησία, πήγε στο καφενείο ιδιοκτησίας ενός εκ των δύο αδελφών και στην συνέχεια είχε για άγνωστο ακόμα λόγο, φραστικό επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη.

Κατόπιν, ο 62χρονος φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του ιδιοκτήτη, χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Αμέσως μετά έφθασε στο καφενείο και ο αδελφός του ιδιοκτήτη, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμούς από τον 62χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Θαμώνες του καφενείου προσπάθησαν να αφοπλίσουν τον 62χρονο, ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε. Τόσο ο 62χρονος, όσο και ο αδελφός του ιδιοκτήτη του καφενείου, πήγαν στο νοσοκομείο, ενώ στην συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του 62χρονου.

Οι αστυνομικοί, που έκαναν έρευνες για την υπόθεση, βρήκαν το πιστόλι με το οποίο φέρεται να πυροβόλησε ο 62χρονος, δύο κάλυκες και μία βολίδα καθώς και ένα φυσίγγιο.