current views are: 1

14 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση22:31

Ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι για πολυάσχολα κορίτσια

Όταν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου για να πας στο γυμναστήριο μπορείς να κάνεις τις 5 ασκήσεις που σου προτείνουμε για γυμναστική στο σπίτι.

Δημοσίευση 22:31’
αρθρο-newpost

Όταν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου για να πας στο γυμναστήριο μπορείς να κάνεις τις 5 ασκήσεις που σου προτείνουμε για γυμναστική στο σπίτι.

Όταν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου για να πας στο γυμναστήριο μπορείς να κάνεις τις 5 ασκήσεις που σου προτείνουμε για γυμναστική στο σπίτι.

Ξεκίνα βάζοντας την άκρη του ενός ποδιού σου σε μία καρέκλα ή στο κρεβάτι σου και απομακρύνοντας το άλλο σου πόδι. Κάνε καθίσματα αργά και βασανιστικά. Συνέχισε κάνοντας 15 επαναλήψεις.

Κάνε πους απς βάζοντας ένα βιβλίο κάτω από τη μία παλάμη σου. Κάνε 12 επαναλήψεις και βάλε το βιβλίο κάτω από την άλλη παλάμη σου. Με αυτό τον τρόπο πιάνονται μύες διαφορετικοί από αυτούς που πιάνονται χωρίς να βάζεις βιβλίο.

Αφού σιγουρευτείς ότι η εξώπορτα ή κάποια άλλη πόρτα είναι καλά κλεισμένη και δεν πρόκειται να ανοίξει πέρνα μία πετσέτα από το χερούλι και γέρνοντας λίγο προς τα πίσω κάνε αργά καθίσματα. Κάνε 15 επαναλήψεις.

Πάρε μία καρέκλα, βάλε τις παλάμες σου πάνω της και κάνε καθίσματα μπροστά από την καρέκλα. Φρόντισε να είσαι όσο γίνεται πιο κοντά στην καρέκλα για να αποφύγεις τυχόν τραυματισμούς. Κάνε 15 επαναλήψεις.

Κρατώντας την πλάτη της καρέκλας λύγισε όπως αναφέρει το faysbook.gr, το ένα σου πόδι σχηματίζοντας ορθή γωνία και κάνε μικρά ροκανίσματα προς τα πίσω. Αν δεις ότι οι 20 επαναλήψεις δε σε πιάνουν κάνε 40.


σχετικα αρθρα