Συνελήφθησαν, σήμερα στις 00.05, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της τοπικής Λιμενικής Αρχής, 45χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν κρυμμένοι, τρεις αλλοδαποί.

Εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στη δεξιά δεξαμενή πετρελαίου, στερούμενοι νομιμοποιητικών ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το προαναφερόμενο Φ/Γ όχημα κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, σήμερα στις 07.30, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 27χρονος, διότι βρέθηκε στην κατοχή του μία πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης βάρους 4,0 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκ

Συνελήφθη, χθες στις 21:00, στη Σκιάθο, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Βόλου, ύστερα από αξιοποίηση διαθέσιμων πληροφοριών, ένας 23χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικεία του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν:

· μία νάυλον συσκευασία εντός υποδήματος που περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους 2,9 γραμμαρίων,

· μία συσκευασία αλουμινόχαρτου εντός γλάστρας που περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους 39,5 γραμμαρίων,

· μία συσκευασία αλουμινόχαρτου σε χώρο αποθήκης που περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους 16,1 γραμμαρίων.

Επίσης βρέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ, ενώ σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος δεν κατείχε νομιμοποιητικά έγγραφα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες, τα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν.