current views are: 2

18 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση10:15

Παραδόθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε στα γραφεία του Οργανισμού Αποζημιώσεων (φωτό)

Αίσιο τέλος είχε τελικά το θρίλερ με τον 35χρονο άνδρα που εισέβαλε με καραμπίνα το πρωί στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη.

Δημοσίευση 10:15’
αρθρο-newpost

Αίσιο τέλος είχε τελικά το θρίλερ με τον 35χρονο άνδρα που εισέβαλε με καραμπίνα το πρωί στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη.

Αίσιο τέλος είχε τελικά το θρίλερ με τον 35χρονο άνδρα που εισέβαλε με καραμπίνα το πρωί στα γραφεία του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) στην Κοζάνη. Ο 35χρονος κτηνοτρόφος από τον Εράτυρα παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές χωρίς έπειτα από τις εκκλήσεις του ειδικού διαπραγματευτή.

Ο 35χρονος εισέβαλε ένοπλος στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη στις 9 το πρωί.

Στο σημείο βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη . Μάλιστα, την παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρι Κουκουλόπουλου, φαίνεται πως προκάλεσε το περιστατικό με τον ένοπλο άνδρα, σύμφωνα με το kozanimedia.

Στο σημείο κλήθηκε και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, ενώ βρίσκεται εκεί και ψυχολόγος. Η αστυνομία περικύκλωσετο κτίριο και η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους έχει αποκλειστεί.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ένιωσε αδικημένος για κάποιο κτηνοτροφικό ζήτημα και γι αυτό εισέβαλε με την καραμπίνα.

 


σχετικα αρθρα