Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των δύο νεαρών ανδρών που βρέθηκαν νεκροί σε φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα στον Κάμπο Αβίας στη δυτική Μάνη.

Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών ανασύρθηκαν και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αφού φέρουν τραύμα, πιθανόν από κυνηγετικό όπλο, στο σώμα και στο κεφάλι και εκτιμάται ότι το συμβάν έγινε σε άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκαν.

Οι δύο νεαροί 25 και 26 ετών από τη Σάμο και τη Μεσσηνία αντίστοιχα αγνοούνταν από χθες τα ξημερώματα. Χθες το βράδυ λίγο πριν νυχτώσει βρέθηκαν οι σοροί τους στο φαράγγι ωστόσο λόγω της νύχτας ήταν αδύνατη η ανάσυρσή τους. 

Η μηχανή με την οποία έφυγαν για βόλτα τα θύματα, σύμφωνα με την μαρτυρία συγγενικών και φιλικών προσώπων, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. 

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ιατροδικαστή, καθώς και η προανάκριση από την ασφάλεια Καλαμάτας.

Το ιστορικό

Σύμφωνα με το tharrosnew.gr οι δύο νεαροί Κωνσταντίνος Σγούρος και Γιάννης Κομμάτης το βράδυ της Δευτέρας βρίσκονταν σε μαγαζί στην παραλία της Καλαμάτας. Λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα ειδοποίησαν τους οικείους τους ότι θα πάνε «για μια δουλειά». Έφυγαν με ένα μηχανάκι «Μπέβερλι», χρώματος σκούρου καφέ, με μπορντό σέλα και μπαγκαζιέρα. 

Περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα ξανατηλεφώνησαν ότι θα αργήσουν. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν ξαναέδωσαν σημεία ζωής, ενώ τα τηλέφωνά τους ήταν απενεργοποιημένα. Χθες το μεσημέρι, περίπου στη 1.00, συγγενείς τους ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές, ενώ με άρση τηλεφωνικού απορρήτου διαπίστωσαν ότι το τελευταίο στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα ήταν από την περιοχή της Μάνης. Άρχισαν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που ήρθε εκτάκτως από την Αθήνα με δύο εκπαιδευμένα σκυλιά, το Σύλλογο ΓΑΙΑ και εθελοντές διασώστες από την αρχή του δρόμου προς Μάνη μέχρι την Καρδαμύλη. Λίγο πριν σουρουπώσει, σε χαράδρα, πριν από το χωριό Κέντρο, εντοπίσθηκαν νεκρά τα δύο νεαρά άτομα.