Αγγούρι - γίγας με τον παραδοσιακό τρόπο

 Αγγούρι - γίγας με τον παραδοσιακό τρόπο

Πολύ κοπριά, καθημερινή φροντίδα και περιποίηση ήταν το μυστικό της ανάπτυξης ενός αγγουριού - γίγας.

Το αγγούρι αναπτύχθηκε στον κήπο του Εργαστηρίου Αιολικής Ενέργειας του ΤΕΙ Ηρακλείου.

Την φροντίδα του κήπου διατηρεί ο Γιώργος Χρηστάκης και όπως δήλωσε στο cretapost, η συγκεκριμένη ποικιλία φτάνει περίπου τα 20 εκατοστά και έχει βάρος 250 γράμμαρια, το συγκεκριμένο  έφτασε τα 8 κιλά όταν διέφυγε της προσοχής του.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο