current views are: 1

22 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση04:15

Την Δευτέρα θα απολογηθούν οι δύο δράστες για τη διπλή δολοφονία

Προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα πήραν οι δύο 18χρονοι συλληφθέντες, Π. Μ. και Ν. Μ. , οι οποίοι έχουν ομολογήσει τη δολοφονία των δύο φίλων, του Κωνσταντίνου Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη. 

Δημοσίευση 04:15’
αρθρο-newpost

Προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα πήραν οι δύο 18χρονοι συλληφθέντες, Π. Μ. και Ν. Μ. , οι οποίοι έχουν ομολογήσει τη δολοφονία των δύο φίλων, του Κωνσταντίνου Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη. 

Προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα πήραν οι δύο 18χρονοι συλληφθέντες, Π. Μ. και Ν. Μ. , οι οποίοι έχουν ομολογήσει τη δολοφονία των δύο φίλων, του Κωνσταντίνου Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη

Η δικογραφία για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας είναι μεγάλη και οι δύο νεαροί θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και επιπλέον παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Από την πλευρά τους οι 18χρονοι, που έχουν ομολογήσει ότι διέπραξαν το έγκλημα επιμένουν ότι δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν τα θύματα  αλλά φοβόντουσαν και για αυτόν τον λόγο είχαν πάρει μαζί τους την καραμπίνα. Υποστηρίζουν, ακόμη, ότι τα δύο θύματα είχε πάντα μαζί του μαχαίρι και έτσι ένιωσαν ότι πρέπει να πάνε στο ραντεβού οπλισμένοι. 

Παρά τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορούμενων οι αστυνομικοί πιστεύουν πως η ενέδρα θανάτου ήταν καλά οργανωμένη, καθώς, οι δράστες είχαν σχεδιάσει το έγκλημα αλλά και το πως θα εξαφανίσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία. 

Οι δράστες πήγαν  με αγροτικό όχημα ιδιοκτησίας του πατέρα του 18χρονου που είχε δώσει τα χρήματα στον Κωνσταντίνο Σγούρο Από εκεί τους οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στο βουνό, σε απόσταση 18χιλιομέτρων, λέγοντάς τους ότι θέλουν να τους δείξουν ένα αυτοκίνητο προς πώληση. Όταν έφτασαν στην ερημική τοποθεσία, τους έβγαλαν από το αυτοκίνητο και ο 18χρονος που είχε την οικονομική διαφορά με τον Σγούρο, τους πυροβόλησε με κυνηγετικό πυροβόλο όπλο. 

Μετά, οι δύο 18χρονοι μετέφεραν τα πτώματα στο σημείο που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, σε φαράγγι της τοπικής κοινότητας Κάμπος του Δήμου Δυτικής Μάνης. 

Η έρευνα των αστυνομικών οδηγήθηκε στο σημείο όπου έγινε το φονικό. Εκεί βρέθηκαν κηλίδες αίματος, ίχνη στο χώμα που έδειχναν ότι κάποιος έσερνε ανθρώπινα σώματα και 7 κάλυκες φυσιγγίων. Η μοτοσυκλέτα του Σγούρου, με την οποία πήγαν στο μοιραίο ραντεβού τα δύο θύματα, βρέθηκε σε γκαράζ ξενοδοχείου της Καλαμάτας. 

Στο αγροτικό όχημα του πατέρα του δράστη, βρέθηκαν ίχνη αίματος. Σε Ι.Χ αυτοκίνητο του 18χρονου που πυροβόλησε,  βρέθηκε η καραμπίνα και αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για το φονικό όπλο, ενώ άλλη μια καραμπίνα βρέθηκε στο σπίτι του. 

ΑΝ. ΓΑΛ.


σχετικα αρθρα