Το ιδιωτικό νησί Αγία Τριάδα στην Εύβοια έχει βγει στο «σφυρί» με τιμή πώλησης 15 εκατομμύρια ευρώ.

«Φανταστείτε να είστε ιδιοκτήτης μιας όασης, να έχετε το δικό σας μεσογειακό καταφύγιο». Με αυτά τα λόγια προωθείται το νησί, με τη βρετανική εφημερίδα  Daily Mail να αφιερώνει ρεπορτάζ στις σελίδες της.

«Δικό σας για 12 εκατομμύρια δολάρια! Πωλείται ιδιωτικό ελληνικό νησί 13 στρεμμάτων, με παρατηρητήριο από τον 17ο αιώνα και δική του εκκλησία», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις εκπροσώπου της εταιρείας του το πουλάει:

«Φανταστείτε αυτή την όαση σαν να είναι το δικό σας μεσογειακό καταφύγιο. Αυτό το καταφύγιο είναι το απόλυτο ειδυλλιακό μέρος για ήρεμες διακοπές, όπου κάποιος θα γίνει βασιλιάς του δικού του νησιού».

Το νησί έχει έκταση 13 στρεμμάτων, διαθέτει δύο παραλίες, εκκλησία, 350 ελαιόδεντρα, οπωροφόρα δέντρα, ένα παρατηρητήριο του 17ου αιώνα, δικό του μπαρ, παιδική χαρά και μια κύρια κατοικία τεσσάρων δωματίων, αλλά και ένα σπίτι δύο δωματίων για το προσωπικό, κατάλληλο για δύο ενοίκους.

Ακόμη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, διαθέτει έναν μεγάλο χώρο για barbecue που μπορεί να φιλοξενήσει 30 επισκέπτες, αλλά και ένα πλωτό σπίτι που χωράει έως και τρία μικρά ταχύπλοα. Το νησί απέχει μισή ώρα από την Αθήνα και είναι προσβάσιμο τόσο με πλοίο ή ελικόπτερο.

Τέλος, το δημοσίευμα παραθέτει μια συλλογή από φωτογραφίες που αναδεικνύουν το μεγαλείο του ελληνικού νησιού που δίνεται προς πώληση.

TAGS