current views are: 1

24 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση05:30

Πατέρας και γιος με φυτεία στη Λάρισα

Φυτεία με 47 δενδρύλλια κάνναβης είχαν πατέρας και γιος στη Λάρισα.

Δημοσίευση 05:30’
αρθρο-newpost

Φυτεία με 47 δενδρύλλια κάνναβης είχαν πατέρας και γιος στη Λάρισα.

Φυτεία με 47 δενδρύλλια κάνναβης είχαν πατέρας και γιος στη Λάρισα.

Οι ΄δυο άντρες ηλικίας 60 και 32 ετών συνελήφθησαν έπειτα από διήμερη επιχείρηση που πραγματοποίησαν άντρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, της κατοχής ναρκωτικών, καθώς και της παράβασης του νόμου περί όπλων. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν με τη συνδρομή του ελικοπτέρου, φυτεία κοντά σε ποιμνιοστάσιο, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, αποτελούμενη από 47 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,3 έως 2,7 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, προέκυψε ότι τη φυτεία καλλιεργούσαν οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην οικία τους και συνελήφθησαν. 

Στον χώρο της φυτείας, αλλά και κατά τις νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία και στο κοντινό ποιμνιοστάσιό τους, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, εργαλεία για την περιποίηση των φυτών, μικροποσότητα κάνναβης, ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, ένας κάλυκας πυροβόλου όπλου, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα ζεύγος κιάλια κατόπτευσης.


σχετικα αρθρα