current views are: 3

25 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση10:25

Μόδα στα 40: 11 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις

Έφτασες λοιπόν στα 40. Πέρασες την αβεβαιότητα των είκοσι και όλες τις μεγάλες αλλαγές που βιώνει μία γυναίκα στα τριάντα της. 

Δημοσίευση 10:25’
αρθρο-newpost

Έφτασες λοιπόν στα 40. Πέρασες την αβεβαιότητα των είκοσι και όλες τις μεγάλες αλλαγές που βιώνει μία γυναίκα στα τριάντα της. 

Έφτασες λοιπόν στα 40. Πέρασες την αβεβαιότητα των είκοσι και όλες τις μεγάλες αλλαγές που βιώνει μία γυναίκα στα τριάντα της. Τώρα ήρθε η ώρα να διασκεδάσεις και να κακομάθεις λιγάκι τον εαυτό σου.

Παρ’ όλο που μπορεί τα έξοδά σου να είναι αυξημένα (να απέκτησες πρόσφατα άλλο ένα παιδί ή να αγόρασες ένα σπίτι), έχεις και αρκετά χρήματα για να προμηθεύεις τον εαυτό σου μία στο τόσο με όλα τα απαραίτητα και όχι μόνο. 

Δες ποια είναι τα 11 αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα κάθε 40άρας…

1. Μία πολύ ωραία τσάντα
Κακόμαθε τον εαυτό σου. Αγόρασε μία ακριβή τσάντα καθώς σου αξίζει.

2. Μία καλή κρέμα νυχτός
Πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις μία κρέμα νυχτός που θα σου προσφέρει έξτρα ενυδάτωση και θα μειώσει τα πρηξίματα στο πρόσωπο.

3. Το τέλειο κούρεμα
Είσαι σε μία ηλικία που ξέρεις τι σου ταιριάζει. Κάνε το κούρεμα που σου αρέσει και φρόντισε να μην απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια για να το φτιάχνεις.

4. Ένα καλό βραδυνό παλτό
Σίγουρα στην ηλικία που βρίσκεσαι χρειάζεσαι ένα πολύ καλό και ακριβό παλτό το οποίο θα ταιριάζει με το καλό σου φόρεμα και τις γόβες σου.

5. Διαμάντια
Δεν χρειάζεται να είναι τεράστια αλλά κάτι λίγο λαμπερό για τις ημέρες που θέλεις να νιώθεις ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι απαραίτητο.

6. Δερμάτινα γάντια
Πάντα δείχνουν πιο καλά και πιο επαγγελματικά από ότι ένα ζευγάρι πλεκτά. Επίσης δεν καταστρέφονται εύκολα και δε χρειάζεται να τα αντικαθιστάς συνέχεια.

7. Μία καλή ρόμπα
Απέκτησε μία ρόμπα με την οποία θα μπορείς να ανοίγεις και την πόρτα. Ίσως κάτι σε μεταξωτό ή ζέρσεϊ.

8. Καλές βαλίτσες
Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να φτάσεις στο αεροδρόμιο με μία βαλίτσα που διαλύεται καθώς προχωράς. Ήρθε ο καιρός να αρχίσεις να ταξιδεύεις με στυλ.

9. Ένα ζευγάρι ακριβά και αναπαυτικά φλατ παπούτσια
Ας είμαστε ειλικρινείς. Τα τακούνια είναι άβολα. Αντιθέτως τα φλατ παπούτσια είναι αυτά στα οποία πρέπει να επενδύσεις. Κάνε τη χάρη στα πόδια σου και αγόρασε ένα ζευγάρι με έξτρα στήριξη.

10. Ένα πορτοφόλι με πολλές θήκες
Όσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερες θήκες χρειάζεσαι. Ένα πορτοφολάκι μόνο για ψηλά δεν αποτελεί την ιδανική επιλογή για την ηλικία σου.

11. Πολλών ειδών και μηκών εσώρουχα
Καλό είναι στην ηλικία σου να μην διαγράφεται το εσώρουχό σου μέσα από το φόρεμά σου ή από το λευκό σου παντελόνι. Αγόρασε όπως αναφέρει το faysbook.gr, εσώρουχα σε διάφορα υφάσματα και μήκη έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένη για όλων των ειδών τα ρούχα.


σχετικα αρθρα