Ανάκληση εξωτερικής θήκης σκληρού δίσκου της KONIG

Ανάκληση εξωτερικής θήκης σκληρού δίσκου της KONIG

Πρόγραμμα ανάκλησης εξωτερικής θήκης σκληρού δίσκου με τύπο CMP-MOBSTOR 151 εκτελεί η εταιρεία SUN ΑΕ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά  1477 τεμάχια, που έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά από τον Ιούνιο του 2010 έως και τον Ιούλιο του 2014, στα οποία ενδέχεται να εμφανιστεί βραχυκύκλωμα, λόγω κακής μονώσεως του κυκλώματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές, που αγόρασαν το προϊόν αυτό, να το επιστρέψουν στο κατάστημα που το έχουν αγοράσει, προκειμένου να τους επιστραφεί ποσό ίσο την αξία της αγοράς του προϊόντος. Αντίστοιχα, καλούνται οι καταναλωτές να ενημερώσουν τα άτομα στα οποία έχουν ενδεχομένως δωρίσει το συγκεκριμένο προϊόν ότι μπορούν να το επιστρέψουν χωρίς την απόδειξη αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Sun ΑΕ στο 2310-700777 ( Δευτ-Παρ  9.00-17.00 ), κα Μαρία Σαφούρη, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected]  ή με το δίκτυο μεταπωλητών της.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο