current views are: 2

26 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση19:11

Πάτρα: Συνελήφθη τρόφιμος των φυλακών για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στη σύλληψη ενός 28χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας προχώρησε η Ασφάλεια Πατρών που αναζητεί 29χρονος, καθώς και μία 25χρονη για την ίδια υπόθεση.

Δημοσίευση 19:11’
αρθρο-newpost

Στη σύλληψη ενός 28χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας προχώρησε η Ασφάλεια Πατρών που αναζητεί 29χρονος, καθώς και μία 25χρονη για την ίδια υπόθεση.

Στη σύλληψη ενός 28χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας προχώρησε η Ασφάλεια Πατρών που αναζητεί έναν 29χρονο, καθώς και μία 25χρονη για την ίδια υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες  μετέβησαν χθες το πρωί, στην επιχείρηση 36χρονου, που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας και εκεί ο 29χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές εναντίον 36χρονου επιχειρηματία, χωρίς όμως να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 28χρονος, ενώ στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 33 φυσίγγια πιστολιού, ένα μαχαίρι και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, χθες τα ξημερώματα, οι δύο άνδρες είχαν μεταβεί σε μπαρ, στο Άστρος Κυνουρίας, όπου απείλησαν και εξύβρισαν μία 21χρονη, ενώ φεύγοντας πυροβόλησαν μέσα στο κατάστημα, χωρίς όμως να τραυματίσουν κάποιον.

Ο συλληφθείς, όπως έγινε γνωστό, βρισκόταν σε ολιγοήμερη άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης για ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και σωματικές βλάβες. 

Επίσης, ο 29χρονος που διαφεύγει, είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου 15 ημέρες από τις φυλακές Αλικαρνασσού όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης έξι ετών και έξι μηνών για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή.


σχετικα αρθρα