Σοκ στη μικρή κοινωνία της κωμόπολης της Αντίσσας στη Λέσβο προκαλεί η είδηση ότι ένας 50χρονος ιεροψάλτης ασελγούσε σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού!

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας της ανήλικης, πριν από 15 ημέρες ο 50χρονος ενώ βρισκόταν με το κορίτσι στον χώρο της επιχείρησης του, προέβη σε ασελγείς χειρονομίες.

Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, την ημέρα που έγινε το περιστατικό, το παιδί πήγε κλαίγοντας στο σπίτι του και είπε στους γονείς του το περιστατικό. Ο πατέρας εξοργισμένος βγήκε στο χωριό να έψαξε τον φερόμενο ως δράστη, ωστόσο οι συγχωριανοί του τον ηρέμησαν.

Στη συνέχεια κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό, με τις αρχές να σχηματίζουν δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου.   Η υπόθεση διαβιβάστηκε αμέσως στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπου με τη βοήθεια ειδικής ψυχολόγου το θύμα κατέθεσε την περιπέτεια την οποία έζησε και διατάχθηκε η εξέτασή του από ιατροδικαστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτοικοι του χωριού κάνουν λόγο και για άλλα δύο κορίτσια που έχουν δεχτεί ασελγείς πράξεις από τον συγκεκριμένο, ωστόσο οι οικογένειές τους δεν έχουν προχωρήσει σε καταγγελία, φοβούμενες τον διασυρμό.